Vacatures

Intens Fit & Fysio biedt:

Een zelfstandige functie met veel vrijheid en ruimte voor eigen inbreng. Daarbij krijg je een stuk interne opleiding vanuit Intens Fit & Fysio (aantal uur is in overleg) 
 

  • Een unieke manier van werken met veel persoonlijk klantcontact 
  • Doorgroei mogelijkheden om zelf projecten op te starten 
  • Salaris o.b.v. ervaring

Interesse? Stuur dan jouw CV en motivatie naar marcel@intensfysio.nl of etienne@intensfysio.nl  
 
N.B. De voorkeur gaat uit naar gecertificeerde Personal Trainers, maar heb jij op een andere manier affiniteit met bewegen, coaching, o.i.d. en lijkt werken voor Intens Fit & Fysio je wat, neem dan gerust contact op om de mogelijkheden te bespreken. 

Vacature Personal Trainer / Leefstijlcoach

Intens Fit & Fysio in Sittard heeft een vacature voor een Personal Trainer!

Ben jij de Personal Trainer waar we naar op zoek zijn?

In onze gloednieuwe Intens Fit & Fysio hebben we een hypermoderne trainingsruimte met diverse trainingsmogelijkheden waaronder EGYM, Smallgroup- en functionele trainingsapparatuur. Om ons huidige concept verder uit te kunnen breiden zijn we op zoek naar een gedreven, professionele Personal Trainer die ervaring heeft met 1-op-1 trainingen en Smallgroup trainingen.

Onze werkwijze is persoonlijk, planmatig en effectief.
We zoeken dan ook iemand die sociaal is en onze klanten op een persoonlijke manier begeleidt naar een fittere leefstijl d.m.v. trainingen en coaching. Een trainer bij Intens Fit & Fysio stelt de klanten op hun gemak, werkt persoonlijk en leert de klant kennen op zowel trainingsgebied als ook privé om de klant op een leuke en effectieve manier te kunnen begeleiden.

Krijg jij er energie van om mensen te coachen naar een gezondere leefstijl? Ben jij sociaal ingesteld? Wil jij veel vrijheid en zelfstandig werken? Is sport voor jou niet alleen werk, maar ook een passie? Ben je minimaal 1-2 avonden beschikbaar en vind je het niet erg om een weekenddag te werken? Dan is werken voor Intens Fit & Fysio iets voor jou en spreken we je graag!

Neem vrijblijvend contact met ons op.​

Heeft u vragen of wenst u meer informatie? Neem vrijblijvend contact met ons op.