Over ons

Over ons

Bij Intens Fysio geloven we in persoonlijke aandacht een multidisciplinair expert-team dat klaarstaat om je te ondersteunen op jouw reis naar herstel en vitaliteit. Onze ervaren fysiotherapeuten zijn hier om je de best mogelijke zorg te bieden. Ontdek meer over ons en onze missie. Samen streven we naar een gezonder en actiever leven. Jouw welzijn staat voorop!”

Team

Marcel Tenney
Praktijkeigenaar
Fysiotherapie, krullaards perfect reset, shockwave, dry needling

Obbicht, Grevenbicht en Sittard

Etienne Savelkoul
Praktijkeigenaar
Fysio -en manueel therapie, handtherapie, dry needling

Grevenbicht, Born en Sittard

Kim Callaars
Fysiotherapie, geriatrische therapie, oedeem -en lymfetherapie

Grevenbicht

Cindy Croes
Fysiotherapie, dry needling, healthy aging

Grevenbicht en Obbicht

Marnix Buquet
Fysiotherapie, leefstijlcoach, personal training

Grevenbicht

Marcel Boymans
Fysiotherapie, manueel therapie

Grevenbicht, Obbicht, Born en Sittard

Marco Thomassen
Fysiotherapie, longfysiotherapie

Grevenbicht

Daan Heuts
Fitnessmedewerker

Grevenbicht

Simone Peters
Balie en backoffice medewerkster

Grevenbicht

Missie & Visie

Missie

Intens Fysio is eerstelijns praktijk met veel passie voor het vak. Patiënten komen in een gemoedelijke sfeer terecht waarbij onze fysiotherapeuten transparant en professioneel te werk gaan. Binnen ons team gaan we op zoek naar de beste match voor uw klacht. Zodoende streven we naar een optimale persoonlijke aanpak.  Daarnaast is Intens Fysio ook innoveren en samenwerken.

Als mens staat u centraal. Uw hulpvraag is ons vertrekpunt, waarbij we streven naar de best mogelijke zorg!

Visie

Intens Fysio handelt vanuit zijn kernwaarden: passie, persoonlijk/sfeer, professioneel/ transparant, innoveren en samenwerken.

Passie

Al onze medewerkers hebben passie voor hun vak en zullen voor u net een streepje verder gaan om te streven naar een optimale gezondheid.

Persoonlijk

Wij houden van een persoonlijke aanpak. Een van onze doelen is om ervoor te zorgen dat zowel qua klacht als therapeut een goede match is. Niet alleen de kennis en kunde op verschillende therapie gebieden vinden wij hierin belangrijk, maar ook de verschillende karakters van onze therapeuten spelen een belangrijke rol in onze totale aanpak. Dit zien wij als de eerste stap naar een optimale gezondheid. Uw hulpvraag staat bij ons centraal. Tezamen met de juiste therapeut zorgen jullie als team voor het behalen van uw hulpvraag.

Professioneel/transparant

Al onze medewerkers handelen professioneel en transparant. Natuurlijk hebben zij alle mogelijke certificaten om als zorgprofessional in onze organisatie aan de slag te kunnen. Daarbij zijn we transparant naar u, de patiënt, als het gaat om uw klacht, de best mogelijke behandeling en de verwachting over uw herstel. 

Innoveren

Kennis en kunde bij onze therapeuten wordt steeds geoptimaliseerd middels nascholing. Daarbij wordt er ook steeds gekeken of er nog innovaties binnen ons vakgebied zijn die onze praktijk kunnen versterken en u beter kunnen helpen.

Samenwerken

Om uw doelen te bereiken moeten we samen aan de slag! Dit betekent onder andere een intensieve samenwerking met u. Daarbij vinden regelmatig overleggen plaats tussen onze therapeuten over de best mogelijke behandelingen bij individuele casussen. Tevens wordt indien nodig een overleg gepland met uw huisarts, een ziekenhuisarts of een externe collega. Kortom, door intensieve samenwerking bieden we u de best mogelijke zorg.

U en uw hulpvraag staan centraal waarbij maatwerk moet leiden tot de best mogelijke zorg!

Klanttevredenheid

Bij Intens Fysio staat uw tevredenheid centraal. We streven ernaar om u de best mogelijke zorg en service te bieden. Uw welzijn en gezondheid zijn onze prioriteit. Ons team van deskundige fysiotherapeuten staat klaar om u te ondersteunen op uw reis naar herstel en welzijn. Uw feedback en tevredenheid zijn belangrijk voor ons. We horen graag van u hoe we onze diensten kunnen verbeteren. Samen werken we aan een gezondere toekomst!

Gerard GrouwelsGerard Grouwels
13:09 27 Dec 23
Ik ben al enkele jaren bij Marcel Tenney van Krullaards Perfect recet in behandeling. Dit i v.m. scheefstand van het bekken. Dit tot volle tevredenheid . Daarvoor mijn oprechte dank.
Jeffrey RamakersJeffrey Ramakers
10:49 24 Dec 23
Ik had al een tijdje last van mijn hand en pols. Ga eens naar de fysio werd gezegd. Toen ben ik uitgekomen bij Fysio Intens. Mijn therapeut was Etienne Savelkoul. In de eerste afspraak gelijk 1uur ingepland om te kunnen onderzoeken waar het vandaan kwam. Wat een ervaring Etienne is echt een echte vakman. Binnen 5 minuten kon hij al vertellen waar de pijn van daan kwam en had al gelijk een oplossing. Het bleek dat ik een zenuwknelling had en mijn spieren in keihard waren. Etienne heeft dan ook gelijk dry needling toegepast. Kleine naaldjes die in je spieren worden gezet. Het verschil was al binnen enkele minuten te voelen en voelde gelijk een stuk beter. Etienne heeft erna nog een op maat gemaakte brace gemaakt om te pols niet te veel belasten. Een echte vakman dankjewel Fysio Intens en super bedankt Etienne.
Hen TummersHen Tummers
15:53 21 Nov 23
Nancy SchaekenNancy Schaeken
06:26 14 Nov 23
Super praktijk, de behandelingen zijn goed, kijken echt naar jou als persoon en wat bij je aansluit voor je herstel. Denken met je mee
Manon HoenenManon Hoenen
12:44 31 Oct 23
Marjo MeijersMarjo Meijers
12:49 10 Oct 23
Zeer tevreden over de Krullaards Perfect Reset behandeling door Marcel. Prettige intake en fijne behandeling. Mijn rugklachten waren na de eerste behandeling al een stuk minder hevig en zijn nu verdwenen. Heel erg blij mee! Ik zou deze behandeling zeker aanbevelen.
BerryBerry
09:28 08 Aug 23
Heb al zeker 15 jaar rugklachten en al net zoveel therapieën uitgeprobeerd, maar hier werd ik echt geholpen zonder poespas. Heel erg bedankt!
Sebastian WaktorSebastian Waktor
21:34 09 Nov 21
Perfecte service. Aardig, beleefd en heel zachtaardig.
Helene Go-kraHelene Go-kra
07:31 14 Jan 19
Stijn SchurkensStijn Schurkens
20:21 22 Aug 18
js_loader

Neem vrijblijvend contact met ons op.​

Heeft u vragen of wenst u meer informatie? Neem vrijblijvend contact met ons op.